Al vele jaren bakken we zelf onze appeltaarten. Samen met een heerlijk kopje Beukenhorst koffie, cappuccino of espresso is dit genieten op elk moment van de dag.
Onze specialiteit is onder andere het eigen gemaakte appelgebak, naar een recept van oma Trui. Koffie (of een ander drankje) met appelgebak is en blijft een topper in de horeca. Appelgebak valt in de smaak bij jong en oud, het wel of niet serveren van zelfgemaakt appelgebak ligt een beetje aan de aard van het bedrijf. Ons gebak smaakt vooral lekker ,omdat we verse appels gebruiken, dat geeft een fris zure smaak, niet te zoet. En het scheutje citroenbrandewijn van oma hoort er ook in. We gebruiken graag goudrenetten om te bakken, maar die zijn niet altijd te krijgen, daarom bakken we meestal van jonagold appels. Het allerlekkerst zijn de appeltaarten in de tijd dat we appels hebben uit eigen tuin, ook maken we dan appelmoes voor onze gasten, maar dat doen we alleen in het appelseizoen. Dan blijft het speciaal. En natuurlijk serveren we ons appelgebak met echte slagroom, want dat hoort erbij vinden we.
Behalve de appeltaarten maken we ook onze eigen jam voor bij de pannenkoeken, en als u van die overheerlijke jam wil kopen, kunt u links en rechts van ons bij de buren vast wel iets vinden van uw gading. Want wij maken alleen voor eigen gebruik. Onze pannenkoeken worden gebakken in pannen, niet machinaal, en wij serveren twee kleine pannenkoeken per persoon, in plaats van een grote pannenkoek. Voor veel gasten valt dat zo goed in de smaak, dat ze graag speciaal hiervoor terug komen.
In de winter kunt u bij ons eigengemaakte erwten - en/of bruine bonen soep eten. Verder verzorgen we op afspraak diverse stamppotten en onze capucijnerschotel "De Viersprong".