Terras open

Vanaf 28 april is ons terras open van 12 tot 18 uur. Alleen kleine kaart (beperkt) en pannenkoeken. Reserveren is verplicht, kan ook op locatie. Maximaal twee personen per tafel, volgens regels RIVM.

Foto's

Fiets- en wandelroutes

Onze locatie is een prima startpunt voor de Zeskastelenroute van Diepenheim of de Vijfsterrenroute van de Hof van Twente, respectievelijk 28,5 en 54 km lang. Deze twee routes zijn door bordjes aangegeven, verder komen er nog een aantal niet door borden aangegeven fietsroutes langs ons etablissement.

Van deze twee beborde routes kunt u bij ons de routebeschrijving kopen of bij de VVV Diepenheim. Het Overijssels Havezatenpad voert ook langs ons pand.

Ook bieden het Westerflier en omgeving prima mogelijkheden voor een wat langere of kortere wandeling. Vooraf of na de wandeling of fietstocht, is het natuurlijk goed voorbereiden op, of uitrusten van, de inspanning op ons terras of in de gelagkamer, waar als het kouder wordt, de houtkachel een aangename warmte verspreidt. Want de Hof van Twente is mooi in alle seizoenen, het is een gebied waar men in staat is gebleken het karakteristieke landschap en de bijzondere bebouwing in stand te houden.

Hof van Twente is op twee na de gemeente met de meeste monumenten in Overijssel. Een gebied met een voortreffelijke infrastructuur voor wandelaars en fietsers. Op welke manier u er ook op uit trekt, u zult merken dat u in de omgeving van de Viersprong nog echt van de rust en de natuur kunt genieten.

Nieuws / Acties

Zoeken

logo1

Over "de Viersprong"

Café Restaurant "De Viersprong" is een café met een antiek twents interieur en een sfeervol ingerichte zaal.

Een rustieke accommodatie voor een heerlijk familie diner, recepties en partijen (zaal tot ± 85 personen), koffietafels, vergaderingen (beamerscherm 180x180cm).

Voor feestjes en/of afspraken zijn we ook 's avonds open.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.30 - 20.00 uur
de keuken van 12.00 tot 19.30 uur


Zaterdag en zondag 11.00 - 20.00 uur
de keuken van 12.00 tot 19.30 uur

Wij zijn alle zondagen van november t/m februari open van 11.00 tot 19.30 uur . Onze keuken is open 12.00 tot 19.00 uur


1e paasdag, 2e paasdag geopend
1e pinksterdag, 2e pinksterdag geopend 

de dinsdag na pasen en pinksteren zijn wij gesloten


's Maandags gesloten

Reserveren kan alleen telefonisch

Contact

de Viersprong

Lochemseweg 1 | 7475 PA Markelo

Telefoon: 0547-351224
E-mail: info@4-sprong.nl 

 

VVV logo

wifi

© 2021 Café Restaurant de Viersprong. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken